Adverteren op internet met Bing? Neem een Bing campagne specialist in de hand!

Adverteren in de Bing zoekmachine geeft snel resultaat wanneer onze specialisten een campagne starten voor jouw product of dienst. Anders dan met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), waar wij je website verbeteren om op een organische manier gevonden te worden, start je met een advertentie campagne die direct bezoek en resultaat geeft.

Bing adverteren uitbesteden?

Heb je geen tijd om zelf de Bing campagne te beheren? Haalt je (te) weinig rendement uit de campagne Of heeft ontbreekt het je aan kennis en ervaring om de campagne te optimaliseren?

Laat jouw Bing campagne dan uitwerken en beheren door SiteBoosting, Online Advertentie specialist. Wij staan voor je klaar om een op maat gemaakte campagne te creëren, beheren en optimaliseren.

Waarom zou je Bing adverteren uitbesteden?

Veel ondernemers worden geconfronteerd met één of meer van de onderstaande punten als zij zelf het beheer van hun Bing Ads campagne doen:

  • Er gaat te veel tijd in het beheer van de campagne zitten
  • De campagne is niet rendabel
  • Te weinig kennis/ervaring om alle beschikbare mogelijkheden te benutten
  • Moeite om de juiste conclusies te trekken op basis van beschikbare data (CTR, CPC, bouncepercentage, ROI, etc)

Herkent u zich in de bovenstaande situaties? Vraag dan nu een offerte aan!

Wat kost een Bing Ads campagne?

De kosten van een Bing Ads campagne bestaan uit drie delen;

1. Klikkosten

Je betaalt bij Bing Ads niet voor een vertoning, maar voor een klik. (meeste campagnes) Jij bepaalt een dagbudget en dat is wat je maximaal betaalt. Bij het opzetten van een campagne regelen wij dat de klikkosten rechtstreeks door Bing aan jou worden gefactureerd. Aan deze kosten verdienen wij niets. Wij adviseren je graag over een geschikt dagbudget.

2. Kosten voor het opzetten of her-inrichten van een account

Het meeste werk zit hem in het opzetten of opnieuw inrichten van de campagne. Deze kosten zijn eenmalig. Ze zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van het account.

3. Maandelijks investeren in de campagne

Als een account eenmaal goed is ingericht vereist het een actief onderhoud. Terugkerende werkzaamheden zijn o.a.:

  • biedingen op zoekwoorden
  • managen van de posities op de pagina
  • toevoegen en/of verwijderen van zoekwoorden
  • toevoegen van uitsluitings-zoekwoorden
  • veranderen en aanpassen van advertentieteksten
  • rapporteren aan klant

Elk account vereist een bepaald niveau van onderhoud. Hoe groter een account, hoe meer tijd er in het managen gaat zitten. Het managen van een account begin bij € 199,- per maand. Wil je weten wat het opzetten van een nieuw account of het herstructureren van een bestaand account kost? Vraag dan een offerte aan en wij nemen contact met je op.

Meer leads, meer klanten en meer omzet via online marketing? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek!