Met Display adverteren zorgt SiteBoosting voor een betere naamsbekendheid van je bedrijf of merk. Met het zeer uitgebreide Google netwerk zorgen we dat je naam of boodschap een plek tussen de oren van je publiek krijgt.

Display adverteren is heel gericht: advertentiebanners zijn alleen zichtbaar voor de doelgroep die we uitkiezen; mensen met affiniteit met je product of dienst, en/of mensen die in een fase zitten van overweging om je product aan te schaffen. Hiervoor gebruiken we de kennis van Google als het gaat om klantbehoefte en klantgedrag.

Je advertentie uitingen zijn te zien in een geografisch afgebakend gebied: jouw werkgebied.

Eigen werkgebied  x  Jouw doelgroep =  maximaal rendement!

De kracht van Display adverteren zit in de herhaling en de diversiteit van kanalen. Banners worden getoond bij onlinekanalen zoals AD.nl, FD.nl, weeronline.nl et cetera. Maar ook op lokale websites van verenigingen en lokale nieuwssites.

Display adverteren meetbaar gemaakt

Maandelijks rapporteren we de resultaten en stellen bij als dat bijdraagt aan een beter resultaat. Door de koppeling met Google Analytics  van jouw website kunnen we zien wat wel en niet werkt.

 

 

 

Meer leads, meer klanten en meer omzet via online marketing? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek!