Remarketing zorgt voor herhaal bezoek van mensen die al eens op je website geweest zijn. Wellicht alleen even rondgekeken naar het aanbod op de site, maar in een latere fase van hun “Customer Journey” (keuze proces) toch geïnteresseerd in de rest van je producten of dienstverlening.

Remarketing adverteren is heel gericht: advertentiebanners zijn alleen zichtbaar voor mensen die je website al eens bezocht hebben

Nieuw: Ook cross-device:  bezoeker aan je site via laptop of iPad kunnen later op pc je boodschap weer zien.

De kracht van remarketing zit in de herhaling, herkenbaarheid en de diversiteit van kanalen. Banners worden getoond bij onlinekanalen zoals AD.nl, FD.nl, weeronline.nl et cetera. Maar ook op lokale websites van verenigingen en lokale nieuwssites.

Remarketing meetbaar gemaakt

Maandelijks rapporteren we de resultaten en stellen bij als dat bijdraagt aan een beter resultaat. Door de koppeling met Google Analytics  in jouw website kunnen we zien welke advertentie of boodschap het beste werkt.

Meer leads, meer klanten en meer omzet via online marketing? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek!