De kracht van social media adverteren is groot. SiteBoosting helpt je bij het promoten van je bedrijf, en laat je bedrijf groeien op verschillende sociale media kanalen.

Waarom op social media adverteren?

Consumenten maken dagelijks gebruik van social media. Zij gebruiken deze kanalen om zich onder andere te informeren, te oriënteren, een vraag te stellen, producten te vergelijken en meningen van andere te lezen. Maar ook om direct in contact te komen met jouw bedrijf. Daarom is het heel interessant om via deze kanalen te adverteren en de targetingmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Je kunt bijvoorbeeld advertenties tonen aan aan specifieke doelgroep, die qua locatie, leeftijd en interesses aansluiten op wat jij te bieden hebt. Social media adverteren geeft je de kans om onderdeel te worden van de beleveniswereld van jouw (potentiële) klanten.

SiteBoosting helpt je om efficiënt en doelmatig Sociale Media in te zetten. Wij zorgen voor advertenties die aansluiten bij de interesses van jouw doelgroep en zorgen ervoor dat doelstellingen worden bereikt.

Doelstellingen voor adverteren op social media

  • Meer pagina likes
  • Meer verkeer naar de website
  • Naamsbekendheid
  • Promotie voor evenementen

Inzet van social media is ook een van de pijlers van zoekmachine optimalisatie. Je online aanwezigheid en de mate waarin je actief bent met sociale media geeft je website meer relevantie voor zoekmachines. Je laat zien dat je merk, bedrijf of organisatie (online) leeft en dat is voor Google een van de redenen om je website hoger in de zoekresultaten te tonen.

 

Meer leads, meer klanten en meer omzet via online marketing? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek!